Reglementair, Juridisch & Bedrijf

Reglementair

CelsiusPro Ltd. is een Zwitsers bedrijf en is aangesloten bij de VQF, de grootste Zwitserse zelfregulerende organisatie, en zodoende onderworpen aan alle regels, controles en sancties van de VQF. Bepaald in de Zwitserse Anti-Money Laundering Act is dat alle financiële intermediairs aangesloten moeten zijn bij een erkend, zelfregulerende organisatie of onder toezicht staan van de bestuursgroep; Prevention of Money Laundering.Thet Zwitserse reglementaire systeem sluit hierbij dicht aan de Europese normen. Om de reputatie en integriteit van de Zwitserse financiële systemen te behouden hebben de Zwitserse reglementaire autoriteiten de afgelopen jaren meer controle uitgeoefend.

Juridisch

Wij opereren als een Zwitsers bedrijf onder de Zwitserse wet, wij zijn van mening dat absolute vertrouwelijkheid een belangrijke hoeksteen is in de relatie met onze cliënten.

Bedrijf

CelsiusPro is tevens lid van de internationale Weather Risk Management Association (WRMA). Ons streven is continu op één lijn te zitten met de allerhoogste standaarden in onze bedrijfstak en bieden onze cliënten uitmuntende service, en concurrerende prijzen.