/Portals/0/Media/MainFlash_EN_01.jpg

Beïnvloedt het weer uw omzet?

CelsiusPro biedt op maat gemaakte weercertificaten die uw bedrijf beschermen tegen financiële risico's door (extreme) weersomstandigheden. U wordt automatisch en direct uitbetaald wanneer de vastgestelde grens is overschreden, zonder ook maar één claim te hoeven indienen.

In een wereld met toenemende weersextremen is het niet langer de vraag óf er een klimaatverandering gaande, is maar hóe bedrijven zich ertegen kunnen indekken.

>> Premieberekening
>> Veelgestelde Vragen & Antwoorden
>> CelsiusPro weercertificaten in een notendop
>> Gebruikershandleiding


NB: Weercertificaten zijn op maat gemaakte financiële producten en geen verzekeringspolissen.
 

This product was developed in collaboration with:

Bouwend Nederland   Aon MSI GuaranteedWeather  
    

CelsiusPro Weercertificaten

 

CAO Gevoelstemperatuurdag: Met dit certificaat ontvangt de klant (na de eigen risicoperiode) een vast bedrag voor elke CAO Gevoelstemperatuurdag. Een CAO Gevoelstemperatuurdag is gedefinieerd als een dag waarbij de gevoelstemperatuur om 10.00 CET, gemeten door het onafhankelijk vooraf gekozen nationale weerstation, lager is dan -6 °C.

 

VRF Vorstdag: Met dit certificaat ontvangt de klant (na de eigen risicoperiode) een vast bedrag voor elke Voormalige RF Vorstdag. Een Voormalige RF Vorstdag is gedefinieerd als een dag waarop de dagelijkse temperatuur, gemeten door het onafhankelijke vooraf gekozen nationale weerstation, gelijk of lager is dan -3,5°C om 07.00 CET, of gelijk of lager is dan -0,5°C om 07.00 CET en 10.00 CET, of gelijk of lager is dan -1,5°C om 10.00 CET.